Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g mykt smør eller margarin
1/2 dl sukker
1 dl brunt sukker
1 ts bakepulver
1 egg
1/2 ts salt
1 1/2 dl hvetemel
2 dl havregryn
1 ts vaniljesukker
75 g grovhakket mørk sjokolade
Rør smør, sukker, brunt sukker og bakepulver luftig. Tilsett egg, salt, hvetemel, havregryn, vaniljesukker og til slutt sjokoladen.
Del deigen i to og så hver del i ca 25 biter.
Trill bitene lett som boller og legg på bakeplate med bakepapir. La det være litt avstand mellom kakene, for de flyter ut under stekingen.
Stek midt i ovnen ved 175 C til kakene har fin farge, ca 12-14 minutter. Avkjøl på rist og oppbevar i tett boks.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake