Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør
80 g sukker
1 eggeplomme
250 g hvetemel
litt vaniljesukker eller romessens
rabarbra
1 egg
2 eggehvite
2 ss fløte
3 ss sommerhonning
Rør sammen en deig av smør, sukker, eggeplomme, mel og vaniljesukker. Legg deigen i en smurt ildfast form. Over dette legges renset, småskåret rabarbra.
Stek ved 175 C i ca 15 minutter.
Visp sammen resten av eggene, fløte og honning og hell blandingen over kaken. Stek videre i ca 45 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake