Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g smør eller margarin
250 g sukker
2 egg
2 ts bakepulver
225 g hvetemel
3 ss kakao
1 1/2 dl fløte
melis
Rør smør og sukker luftig og rør i egg sammen med mel, siktet kakao og bakepulver. Tilsett fløte. Ha deigen i en godt smurt randform på 1 1/2 liter.
Stek kaken på rist nederst i ovnen ved 175 C i ca 1 time.
Avkjøl litt i formen før kaken hvelves ut. Drys litt melis på.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake