Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g smør eller margarin
2 egg
2 dl sukker
200 g kokosmasse
2 ss appelsinjuice eller 2 ss kakao
smør eller margarin til stekeplatene
(ca 30 stk)
Smelt smøret i en kasserolle. La det kjølne.
Pisk egg og sukker porøst.
Tilsett kokos, juice eller kakao og det smeltede smøret.
Sett røren kaldt minst 30 minutter.
Lag topper ved hjelp av 2 teskjeer, på smurt stekeplate.
Stek ved 175 C ca 10 minutter for hver plate. La kakene kjølne.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake