Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter fint rugmel
1 liter fint hvetemel
1 ts salt
1 ts pepper
1 ts nellik
1 dl honning
6 dl melk
50 g gjær
50 g rosiner
(2 kaker)
Ha mel, krydder og rosiner i en bolle. Lunk melken, løs opp gjæren og slå det over melblandingen. Arbeid godt sammen, hev til dobbel størrelse.
Arbeid deigen på bordet, del i to og form til brød. La brødene etterheve, pensle med honning og melk slik at de blir blanke. Stekes nederst i ovnen ved 200 C i 45 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake