Flere resulteter finnes under oppskriften
BUNN
3 eggehviter
2 dl melis
2 dl mandler, malte
FYLL
5 dl fløte
150 g melis
3 eggeplommer
2 ss kaffe / likør
1 stor daimsjokolade
1 daimsjokolade til pynt
180 grader i ca. 30-35 minutter, midterste rille
Pisk eggehvitene stive. Tilsett melis, og pisk litt til. Rør forsiktig inn malte mandler.
Stek i smurt form 22-24 cm.
Pisk fløten til krem. Pisk melis og eggeplommer luftig, tilsett kaffe og bland i kremen.
Hakk sjokoladen og bland den i kremen. Hell kremen over den avkjølte mandelbunnen.
Dypfrys kaken i formen.
Pynt kaken med hakket daim før servering.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake