Flere resulteter finnes under oppskriften
300 h asselnøtter
250 g melis
4 egg
Mokkakrem:
1/2 plate (50 g) sjokolade
2 ss kakao
1 ts pulverkaffe
3 ss sterk kaffe
250 g smør
300 g melis
2 egg
Pynt:
1 1/2 dl mandelflak
evt. Vannbakkelsdekor
Mal nøttene en gang på mandelkvern. Pisk melis og egg til stiv eggedosis. Bland inn nøttene. Ha røren i to smurte og papirkledde springformer, 24 cm i diameter. Stek kakene på nederste rille i ovnen ved 175 C i 25-30 minutter. Avkjøl bunnen noe i formen før den hvelves på rist.
Ha sjokolade, kakao, pulverkaffe, sterk kaffe og smør i en kjele. Smelt alt over svak varme. Avkjøl mokkablandingen til "majoneskonsistens". Pisk melis og egg til stiv eggedosis. Tilsett mokkablandingen litt etter litt under stadig omrøring. Bruk gjerne en mikser. Sett kremen kaldt til den er tykk nok.
Legg den ene nøttebunnen på et fat. Fordel nesten halvparten av mokkakremen på denne. Legg på den andre bunnen og fordel resten av kremen oppå og rundt kakekanten. Ha mandelflak oppå kaken og rundt kanten.
Ha resten av kremen i en sprøytepose med stjernetyll og pynt med topper. Pynt med vannbakkelsfigurer.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake