Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g hvetemel 100 g sukker
1/2 egg
250 g smør eller margarin
1-2 ss kanel
3-4 ss sukker
litt smeltet smør
Kna sammen mel og smør og tilsett sukker og egg. La deigen hvile kjølig en stund. Kjevle den ut til en stor, tynn leiv. Smør leiven med smeltet smør og dryss kanel og sukker jevnt på.
Rull sammen som en rullekake og legg den i plast. Oppbevares i kjøleskap et par timer. Rullen skjæres i tynne skiver som legges på papirkledd bakeplate. Settes inn ved 200 C, midt i ovnen i ca 8 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake