Flere resulteter finnes under oppskriften
Deig:
5 store eggehviter
1 1/2 ts hvit eddik
250 g sukker
2 ts maisennamel
Fyll:
2 1/2 dl kremfløte
1 ts sukker
friske eller herm. Ferskner
Pisk eggehvitene stive.
Pisk eddiken gradvis i.
Bland sukker og mel. Pisk halvparten gradvis i eggehvitene. Resten vendes forsiktig i.
Ha deigen i sprøytepose med stjerneåpning.
Lag en runding av bakepapir som legges på stekeplate. Smør papiret med smør eller olje, og sprøyt marengsmassen i en krans rundt. Har du ikke sprøytepose kan vi bruke skje.
Stek nederst i ovnen ved 100 C i ca 1 1/2 time., til marengsen er stiv.
Avkjøl marengsen og legg den over på fat.
Pisk fløten med sukkeret.
Fyll kremen i mdten og legg ferskner oppå.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake