Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g mørk sjokolade
1 dl lettmelk
3 egg
200 g sukker
1 ts vaniljesukker
200 g hvetemel
2 ts bakepulver
revet skall av 1 appelsin
Smelt sjokoladen i lettmelk over vannbad eller svak varme. Pisk egg, sukker og vaniljesukker til luftig eggedosis. Sikt på mel og bakepulver og hell forsiktig i den smeltede sjokoladen. Rør inn appelsinskall. Hell deigen i en smurt form ca 24 cm i diameter eller hjerteform.
Stek kaken ved 175 C midt i ovnen ca 20 minutter. Kjenn med en kakenål når kaken er ferdig. Ta den ut og avkjøl på rist.
Kaken smaker best nystekt.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake