Flere resulteter finnes under oppskriften
225 g hvetemel
1/2 ts blandet søtlige krydder
1 1/2 ts kanel, malt
1 knivspiss salt
100 g smør
50 g sukker
50 g kandisert appelsin- eller sitronskall
50 g rosiner
1 sammenvispet egg
1 ss melk
25 g sukker med vaniljesmak
(12 store kaker)
Bland mel, søtaktig krydderblanding, 1/2 ts kanel og salt. Smukdre inn smøret. Rør i sukker, kandisert skall, rosiner, egg og melk til det blir en passe tykk og smidig deig.
Slå den opp på bakebordet og kjevle den til en stor leiv. Stikk ut 12 store rundinger. Legg dem på smurte stekebrett. Dryss med vaniljesukker og resten av kanelen. Stekes på 180 C i ca. 20 min. til de er gyldne og sprø. Avkjøles på rist.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake