Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrød av 4 egg
Fyll og pynt:
1/2 l kremfløte
1 pk. vaniljekrem
2 1/2 dl melk
1 pk. sitrongelé
1 boks mandarinbåter
3-4 bananer
1/4 kg druer
Lag sukkerbrødet og stek det som angitt i egen oppskrift. Avkjøles. Lag geleen som angitt på pakningen. Avkjøl noe. Lag vaniljekrem etter anvisningen, men bruk bare 2 1/2 dl melk. Del sukkerbrødet i tre deler.
Skyll kakeformen med kaldt vann. Hell et tynt lag nesten avkjølt gelé i bunnen. La den stivne. La mandarinbåtene renne godt av, skjær skrelte bananer i skiver og del vaskede druer i to. Fjern steinene. Legg frukten i et pent mønster oppå gelélaget. Hell over litt gelé for feste og la dette stivne.
Hell på resten av geleen og la det stivne. Legg på en sukkerbrøddel. Dynk med eplesaft eller saft fra mandarinboksen. Pisk kremfløten. Bland vaniljekremen med halvparten av den piskede kremen og fordel mellom lagene i kaken.
La kaken stå kjølig til den virker helt stiv. Da hvelves den over på et serveringsfat. Legger du en fuktig og varm klut oppå, vil geleen raskt slippe formen ved hvelving. Ha resten av den piskede kremen i en sprøytepose med stjernetyll og pynt kakens sider med dette.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake