Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl vann
50 g smør
50 g hvetemel
2 små egg
Fyll:
1 1/2 dl kremfløte
2 ts sukker
1 ts vaniljesukker
Glasur:
150 g melis
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
litt varmt vann
Kok opp vann og smør. Tilsett hvetemelet og rør godt til deigen slipper gryten.
La deigen bli litt kald. Pisk eggene sammen og tilsett dem litt av gangen. Rør godt til deigen blir jevn. Sprøyt deigen ut på plate så kakene blir avlange.
Stek dem midt i ovnen ved 220 C i ca 20 minutter. Ovnsdøren må ikke åpnes før det er gått 15 minutter.
La kakene avkjøle og del dem i to.
Lag glasuren ved å sikte melis, kakao og vaniljesukker. Tilsett varmt vann til glasuren er passe tykk. Glaser kakene på toppen.
Pisk kremfløten med sukker og vaniljesukker. Ha kremen på underdelen av kakene og legg toppene på.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake