Flere resulteter finnes under oppskriften
2 plater dypfryst butterdeig
1 pk romkrem
glasur:
1 dl melis
2 dråper romessens
2-3 ts vann
Tin butterdeigen etter anvisning. La den gjerne tine på stekebrettet.
Del hvert flak i tre tversover.
Stek kakene gylne og sprø på 225 C i ca. 10 minutter.
Avkjøl dem og del dem i to lag som legges sammen med romkrem mellom.
Rør sammen melis, romdråper og litt vann til en smidig glasur som smøres på kakene.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake