Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
1 1/2 dl sukker
1/4 dl potetmel
2 ss kakao
1 ts bakepulver
Fyll og pynt:
3 dl kremfløte
1 ts revet sitronskall
5 dl friske jordbær eller 2 kiwifrukter
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland potetmel,kakao og bakepulver. Sikt blandingen oppi eggedosisen. Hell røren i langpanne, ca 30-40 cm, kledd med smurt bakepapir. Stek rullekaken midt i ovnen ved 250 C i ca 5 minutter.
Strø litt sukker over kaken. Hvelv den ut og la den bli kald under et fuktig håndkle.
Visp kremen. Bland inn sitronskallet. Skjær den kalde kaken i seks langsgående remser, 4-5 cm brede.
Legg på halvparten av kremen. Rull sammen en rull og plasser den i midten av et kakefat. Fortsett å vikle de øvrige remsene i spiral rundt til en jevn rund kake. Sprøyt resten av kremen oppå og rundt kaken.
Pynt med jordbærene eller med hele eller halve kiwiskiver. La kaken stå kaldt til den skal serveres.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake