Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
2 kopper sukker
2 kopper melk
3 kopper hvetemel
4 ts bakepulver
1 ss kakao rørt ut i litt vann
150 g smeltet smør
Krem:
50 g mykt smør
250 g melis
1-2 ss melk
2 ss kakao rørt ut i 5 ss kaffe og 1 ss vaniljesukker
Visp lett sammen egg og sukker. Tilsett resten og rør godt sammen. Stek ved 175 C i ca 40 minutter.
Rør sammen mykt smør og melis, tilsett melk, vaniljesukker, kakao og kaffe. Tilfør mer kaffe/melk hvis kremen blir for tørr.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake