Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør eller margarin
3 ss sukker
1 1/4 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver
1 1/2 dl malte mandler
aprikoskompott
pisket fløte
(25 kaker)
Rør smør og sukker hvitt. Arbeid inn malte mandler, hvetemel og bakepulver.
Trill deigen til stenger, og del dem i jevnstore emner. Trykk emnene ut i smurte sandkakeformer.
Stek dem pent gylne i nederste ribbe ved 175 C i ca 15 minutter.
Hvelv kakene forsiktig ut av formene, de er svært sprø.
Like før servering fylles kakene med aprikoskompott og krem.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake