Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
2 1/4 dl sukker
5 ss sirup
6 ss melk
1 1/2 ts natron
300 g hvetemel
Pisk egg og sukker til en lett og lys eggedosis. Tilsett sirup, litt etter litt. Bland godt. Løs natron opp i litt melk og tilsett dette og resten av melken. Bland inn melet til slutt.
Smør eller papirkle stekeovnsplater og sett deigen med en dessertskje på platen. Ikke for tett, husk de skal flyte ut.
Sett platen inn ved 200 C, midt i ovnen. Steketiden er 10-15 minutter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake