Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pk havrekjeks
2 dl hakkede nøtter
140 g smør
4 egg
3 beger avrent cottage cheese
3/4 dl melis
3/4 dl honning
litt sitronsaft
frukt til pynt
La cottage cheesen renne godt av i et klede. Kjør havrekjeks, nøtter og smør i en food-processor. Press blandingen ned i bløtkakebunn og sett kaldt.
Rør cottage cheesen til en jevn krem i food-processor. Pisk eggene godt og tilsett ostekremen litt og litt. Rør inn honning, melis og sitronsaft. Smak til. Pisk til blandingen er smidig og hell over kakebunnen.
Stek ved 200 C i ca 25-30 minutter. Avkjøles.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake