Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g margarin
100 g sukker
4 eggeplommer
100 g hvetemel, siktet
1 ts bakepulver
3-4 ss melk
4 eggehviter
200 g sukker
1/2 dl hakkede mandler
1 pk. romfyll
1/3 l kremfløte
Forvarm stekeovnen til 180 C.
Margarin og sukker røres hvitt. Rør inn eggeplommene, en etter en. Tilsett vekselvis hvetemel blandet med bakepulver og melk. Fyll røren i en smurt langpanne 20 x 30 cm.
Pisk eggehvite og sukker til marengs. Marengsmassen legges i et lag oppå deigen. Dryss hakkede mandler over. Stek kaken i 20-25 minutter. Avkjøl og del i to like deler.
Kok romfyllet etter anvisning på pakken. Avkjøl og bland med pisket krem. Legg kremen som fyll på den ene kakedelen og legg den andre delen oppå.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake