Flere resulteter finnes under oppskriften
650 g fersk ricotta ost, eller 300 g kesam og 350 g gourmetost 200 g sukker 4 ferske egg ¾ dl hvit rom 2 ts vaniljesukker 4 ½ dl kremfløte 30 g sjokolade, revet 8-12 kandiserte kirsebær
Bland ost, sukker, egg, rom og vanilje og visp det godt sammen. Visp kremfløten og bland ¾ av kremen med ostekremen. Skyll en bolle med vann og hell blandingen i. Press den lett. Sett bollen kaldt i minst 6 timer. Hvelv kaken forsiktig ut på flatt fat. Visp resten av kremen, og smør den jevnt over hele kaken. Pynt med sjokolade og kirsebær. Ricotta, osten som brukes til alt fra forrett til dessert, er hovedingrediensen i denne ostekaken, som ikke har noen kakebunn. Denne oppskriften er tilpasset 6 personer.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake