Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrød av 6 egg
1 sukkerbrød av 3 egg
(se egen oppskrift: Sukkerbrød)
Fyll og pynt:
4-5 dl rørte jordbær
1 1/4 l kremfløte
1/2 l friske eller fryste jordbær
Del sukkerbrødene i tre lag. Fyll mellom lagene med rørte jordbær og pisket krem. Legg begge kakene sammen og plasser det lille sukkerbrødet oppå det store. Dekk godt med krem.
Ha resten av kremen i en sprøytepose med stjernetyll og pynt kaken med kremrender og topper. Legg til slutt på hele, pene bær. Plasser gjerne en konfirmasjonsfigur midt på kaken.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake