Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
100 g (vel 1 dl) sukker
100 g (1 3/4 dl) hvetemel
1/2 ts bakepulver
ca. 2 dl tykt syltetøy
225 grader i ca. 8 minutter, midterste rille
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt på mel med bakepulver. Bland forsiktig med slikkepott. Legg bakepapir i en langpanne og bre røren utover. Stek til kaken er lyst gyllen. Hvelv kaken på håndkle, fjern papiret og stryk på syltetøy. Rull sammen.
La kaken ligge med skjøten ned.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake