Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g smør
3 ss sukker
2 dl hvetemel
1 1/2 dl havregryn
3 dl kremfløte
1 dl malte nøttekjerner
dypfryste bringebær
valnøttkjerner
Rør sammen alle ingrediensene til deigen. Del den i to.
Smør en stekeplate og trykk deigen ut i to rundinger. Sett platen midt i ovnen ved 175 C i ca 30 minutter og la kakene steke til de er lysebrune, ca 15 minutter.
La dem bli kalde og ta kakene forsiktig av platen. Pisk fløten og rør inn de malte nøttekjernene.
Legg den ene kaken på et fat og ha halvparten av kremen på før den andre kaken legges oppå. Ha resten av kremen på toppen og pynt med bringebær og valnøttkjerner.
Serveres straks den er laget.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake