Flere resulteter finnes under oppskriften
6 rabarbrastilker
1 1/2 dl melk
200 g smør eller margarin
3 egg
300 g sukker (3 1/2 dl)
270 g hvetemel (4 1/2 dl)
3 t bakepulver
bakepapir til pannen
Rens og skyll rabarbraen, skjær den i ca 2 cm lange stykker.
Kok opp melk og smør.
Pisk eggene med sukker til eggedosis, hell den kokende melkeblandingen over.
Tilsett mel blandet med bakepulver og rør det godt inn. Hell kakedeigen i langpannen dekket med bakepapir. Fordel rabarbraen jevnt over kakedeigen. Sett pannen i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter.
Skjær opp kaken i avlange stykker og server dem lunkne, gjerne med pisket krem med vaniljesukker.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake