Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1/2 pl. Kokesjokolade
Fyll:
1 boks aprikoser
5 dl kremfløte
1/2 pl. revet kokesjokolade
jordbær eller aprikoser til pynt
Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland mel, bakepulver og revet sjokolade og vend det forsiktig i eggedosisen. Hell røren i en godt smurt form, 26 cm i diameter. Stek bunnen i nedre del av ovnen ved 175 C i ca 30 min. Avkjøl
Kok opp fløte og kokesjokolade. La blandingen stå kaldt natten over. Pisk den til krem.
Del kaken i to eller tre lag og fyll den med aprikoser i skiver og sjokoladekrem.
Bre resten av kremen over kaken. Pynt med halve jordbær eller aprikoser. Dryss gjerne litt kakao over ved servering.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake