Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
75 g smør
150 g digestivekjeks
50 g kokosmasse
Fromasj:
5-6 plater gelatin
300 g prim
125 g gourmetost
ananas eller mandarin
2 eggeplommer
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker
1 1/2 dl kremfløte
2 eggehviter
revet brunost og mandariner til pynt
Smelt smøret i en stekepanne. Tilsett kjekssmuler og kokosmasse og stek blandingen gyllenbrun.
Bruk en rund kakeform på ca 22 cm i diameter. Sett ringen tiil kakeformen på et serveringsfat.
Avkjøl kjeksblandingen litt og trykk den ut i formen.
Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Rør sammen prim og gourmet-ost. Visp eggeplommene med sukker og rør eggedosisen sammen med osteblandingen. Tilsett vispet kremfløte.
Klem vannet fra gelatinen og smelt den i 1/2 dl kokende varmt vann. Avkjøl og rør den i ostekremen. Rør til slutt i stivpiskede eggehviter. Hell fromasjen over kjeksbunnen i formen og la kaken stivne i kjøleskapet.
Pynt kaken med revet brunost. Dander med mandariner eller ananas rundt kaken.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake