Flere resulteter finnes under oppskriften
175 g margarin
150 g sukker
2 egg
100 g svisker
75 g aprikoser
75 g fiken
100 g nøtter
100 g rosiner
1 1/2 dl melk
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts tilsammen av ingefær, kardemomme, kanel og nellik
150 grader i ca. 1 1/2 time, nederste rille
Rør margarin og sukker porøst. Rør inn eggene, ett om gangen. Skjær svisker, aprikoser og fiken i strimler. Grovhakk nøttene. Tilsett frukt og nøtter. Tilsett melk, mel, bakepulver og krydder. Rør alt sammen. Fyll røren i smurt, 1 1/2 liters brødform. Stek kaken. Skru termostaten litt ned dersom kaken begynner å bli for mørk mot slutten av steketiden. La kaken avkjøles en stund i formen før den hvelves på rist.
Kaken har lang holdbarhet når den oppbevares i tett boks på et svalt sted.
Vent et par dager før du skjærer i kaken.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake