Flere resulteter finnes under oppskriften
Bunn:
3 egg
1 1/2 dl sukker
1 ss kakao
1 1/2 dl maisenna
Mousse:
250 g kokesjokolade
3 eggeplommer
100 g meierismør
3 eggehviter
50 g sukker
Pisk eggedosis av egg og sukker, vend i maisenna blandet med kakao. Hell røren i en godt smurt form, 24 cm i diamater. Stek kaken i nedre del av ovnen ved 175 C i ca 40 minutter. Avkjøl.
Smelt sjokoladen i vannbad, rør i mykt smør og eggeplommer. Stivpisk eggehvitene og sukkeret og vend det forsiktig i sjokoladeblandingen.
Bre moussen utover bunnen og la kaken stå et par timer i kjøleskapet, til mousseen har stivnet.
Server kaken sammen med bær, eller en syrlig fruktsalat.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake