Flere resulteter finnes under oppskriften
4 eggeplommer
250 g sukker
250 g smør eller margarin
500 g potetmel
3 ts bakepulver
4 stivpiskede egg
Pisk eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis. Tilsett smeltet smør. Bland potetmel og bakepulver og sikt det i. Bland forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene til slutt.
La vaffelhjernet bli skikkelig varmt og smør det. Det er nok å smøre før første plate. Legg røren med skje i jernet, og stek vaflene pent lyse og gylne.
Når de er avkjølt og sprø, skal vaffelhjertene oppbevares som småkaker i boks.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake