Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g kokesjokolade
2 1/2 dl melk
1/2 dl hvetemel
2 ss sukker
3 eggeplommer
5 eggehviter
2 ts maizena
smør eller margarin til fatet
sukkerdryss til fatet
melis til dryss over suffléen
Kok opp sjokoladen i 1 1/2 dl av melken, pisk den godt ut.
Lag en jevning av mel og resten av melken, rør den inn i sjokoladen og la det koke et par minutter. Sett ned varmen. Rør inn eggeplommer og sukker, varm opp til kokepunktet under pisking, må ikke koke.
Ta kjelen av varmen, rør av og til i sufflérøren til denne er avkjølt.
Stivpisk eggehvitene sammen med maizena og brett hvitene inn i sufflérøren.
Pensle fatet med smør helt opp til kanten, dryss med sukker og hell røren, ca 2/3 opp til kanten. Stek ved 220 C i ca 15 minutter, til den er høy og luftig. Ovnsdøren må ikke åpnes under stekingen ellers faller den sammen. Server suffléen omgående, med et fint melisdryss over.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake