Flere resulteter finnes under oppskriften
1 l melk
1 dl grøtris
1/2 ts salt
2 ss sukker
3 ss hvetemel
100 g rosiner
2-3 ts gurkemeie
75 g hakkede mandler
6 egg
Kok opp melken, tilsett ris og salt. La grøten koke langsomt over svak varme i 30-40 minutter. Rør i den av og til. Ta grøten av varmen og avkjøl.
Forvarm stekeovnen til 180 C. Rør sukker, hvetemel, rosiner, gurkemeie og mandler inn i grøten. Rør inn eggene, ett om gangen. Hell røren i en smurt 1 1/2 liter-formkakeform og stek i 30-40 minutter.
Kaken serveres lunken med friske bær, eller med en puré av jordbær/bringebær og pisket krem.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake