Flere resulteter finnes under oppskriften
3 eggehviter
3 dl sukker
3,5 dl peanøtter
20 stk Ritz kjeks
3 dl kremfløte (stivpiskes og has mellom og oppå kaken)
Sjøkoladekrem:
3 eggeplommer
3 ss sukker
60 g margarin
100 g kokesjokolade
1 ts kaffe
Eggehvite og sukker piskes stivt. Peanøtter males og kjeksen smuldres. Røres forsiktig inn i marengsen.
Stekes i to former (22 cm) nederst i ovnen ved 175 C i 20-25 minutter.
Eggeplommene og sukker piskes til eggedosis. Sjokoladen og margarinen smeltes. Ha i kaffen, avkjøl. Blandes forsiktig inn i eggedosisen. Has oppå kaken. Pynt med peanøtter.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake