Flere resulteter finnes under oppskriften
1 høyt sukkerbrød (24 cm diameter)
1 pk. ferdig vaniljekrem
2 dl kremfløte
200 g marsipan
5 dl bær (jordbær, blåbær, bringebær)
1 dl gelé med jordbærsmak
(10-12 biter)
Hul ut en "brønn" midt i sukkerbrødet. Pisk fløten til krem. Rør halvparten godt sammen med vaniljekremen, og fyll det i "brønnen".
Kjevle ut marsipan til en lang og høy remse. Smør et tynt kremlag rundt hele kaken.
Rens bær og skjær store utgaver i to. Fordel dem på toppen av kaken. Halvsmelt geleen og ha den over bærene. Fest marsipanen langs kakens sider.
Pynt gjerne med marsipanstrimler. Settes kaldt til servering. Ta kaken frem, dryss over melis og pynt med friske mynteblader.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake