Flere resulteter finnes under oppskriften
2 1/2 dl kremfløte
1 dl sukker
130 g hvetemel
Pisk kremfløten med sukkeret til den er stiv og fin. Bland inn siktet mel. La røren stå og svelle minst en halv time i kjøleskapet.
Varm opp krumkakejernet, og stek en prøvestrull. Kanskje du må tilsette mer mel? Så stekes kakene pent gulbrune.
Rull dem raskt sammen rundt skaftet på en tynn treskje eller rundt en tynn trepinne.
Strull kan også formes i koppefasong slik man ofte gjør det med krumkaker.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake