Flere resulteter finnes under oppskriften
350 g smør
60 g melis
4 eggeplommer
1 ts sitronskall, revet
600 g hvetemel
Glasur:
4 eggehviter
250 g melis
2 ts vaniljesukker
Rør smør og melis hvitt. Tilsett eggeplommer, revet sitronskall og mel. Elt deigen jevn og sett den kaldt et par timer. Kjevle ut tynne kaker. Stikk ut med glass og legg på bakepapir.
Visp eggehvitene stive. Sikt sammen melis og vaniljesukker og vend forsiktig i hvitene. Smør på et lag av glasuren og sett kakene i ovnen på 175 C i 20-25 minutter. Kakene er ferdige når bunnen er sprø og marengsen er gyllen.
Aprikoskaker med sjokoladeglasur
Dessertkake med nøtter og banan
Festkake med frukt og marsipan
Konfektkake med valnøtter og kaffe
Mandelbunn med sjokolademousse
Mandelflarn med sjokolade og krem
Sjokoladekake med mokkafromasj
Små sjokoladekaker fra New Zealand
Småkaker med nøtter og sjokolade
Spansk appelsin- og mandelkake