Flere resulteter finnes under oppskriften
5 eggeplommer
8 cl marsalavin
6 cl hvitvin
3 ss sukker
kiwifrukter, jordbær eller druer til pynt
Bland alle ingrediensene til eggesausen i en bolle ovver dampende vannbad. Pisk kraftig hele tiden til blandingen tykner og blir "treg" og skummende. Pisk heller for mye enn for lite.
Skrell kiwifruktene eller vask jordbær eller druer. Legg noen pene skiver mot innsiden av hvert vinglass. Fyll på med det varme skummet til seks like store porsjoner i vinglass.
Server zabaglionen lunken eller iskald. Ha gjerne litt ekstra pynt på toppen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas