Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g nyretalg
250 g sukker
250 g rosiner
250 g korinter
250 g sukat
250 g knust kavring
2 dl melk
1 ts allehånde
1 dl rom
100 g appelsinmarmelade
5 egg
1 mandel
Bland den finhakkede nyretalgen med de andre tørre ingrediensene. Sukat finsnittes og rosiner og korinter meles litt for ikke å gli ned i bunnen. Rør godt.
Ha i allehånde og rom, og eggeplommer pisket med sukkeret. Skjær til slutt inn de stivpiskede hvitene. Hell deigen over i en smurt og strødd rund form. Dekk med et smurt bakepapir. Kok i vannbad i ca 2 timer.
Hvelves før servering. Flamberes med sprit. Server gjerne med en vinsaus.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas