Flere resulteter finnes under oppskriften
6 dl kremfløte
4 eggeplommer
180 g sukker
8 appelsiner
Visp fløten stiv. Visp eggeplommene godt med sukkeret. Bland sammen. Press saften av appelsinene, sil den og rør den inn. Ha massen i et spann med tett lokk.
Sett isen i en fryseblanding av 3 deler knust is og 1 del grovt salt. Beholderen med fryseblandingen må ha avløpshull i bunnen og bør for eksempel stå i et vaskerom. Rør i isen under innfrysingen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas