Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 dl rosiner
5 plater gelatin
2 egg
1 dl sukker
2 1/2 dl kremfløte
2 ss hvit likør eller 1 ss brun rom
1/2 dl finhakket, mørk sjokolade
Dersom rosinene er svært tørre, kan de legges i vann i ca 10 minutter.
Gelatinen legges i bløt i kaldt vann. Kryst vannet godt ut og smelt i vannbad. Avkjøl litt. Pisk fløten til krem.
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis, pisk til slutt inn likør/rom. Rør inn kremen og den smeltede gelatinen. Til slutt røres rosiner og sjokolade inn.
Massen fylles i en fuktet 1-liter form som settes til avkjøling i kjøleskap.
Fromasjen hvelves på fat og dekoreres med krem og sjokolade.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas