Flere resulteter finnes under oppskriften
saft av 4 store sitroner
saft av 4 store appelsiner
1/2 flaske eplemost eller halvtørr hvitvin
200 g melis
4 eggehviter
1 ss sukker
2 ts vaniljesukker
6-8 ss bringebærsyltetøy
Presssaften av frukten og sil den.
Bland eplemost eller vin og halvparten av melisen i fruktsaften. La det stå til melisen er oppløst.
Visp eggehvitene halvstive med resten av melisen.
Dryss en isform med en blanding av sukker og vaniljesukker.
Bland eggehviter og fruktsaft og fyll i formen.
Frys massen godt halvstiv. Ta den ut og rør den godt opp.
Frys sorbeten til den er så vidt stiv. Rør godt nok en gang.
Fordel sorbeten i høye glass vekselvis med bringebærsyltetøy.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas