Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/4 dl kremfløte
2 1/2 dl tynn fløte
75 g melis
1 ts vaniljesukker
4 eggehviter
frisk frukt (rips) som tilbehør
Pisk kremfløte og tynn fløte sammen. Pisk gradvis inn melis og vaniljesukker. Pisk eggehvitene stive. Vend dem forsiktig i kremen. Ha massen i en form med lokk og sett den i dypfryseren til frysing.
Serveres med frisk frukt, f.eks. rips som danderes oppå isen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas