Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g tørkede aprikoser
7 1/2 dl vann
100 g sukker
4 dl kremfløte
4 egg
8 plater gelatin
Aprikosen skylles og legges i bløt natten over.
Aprikosen kokes mør i vannet med 40 g sukker og moses. Ta av 3 ss til saus.
Kremfløten piskes til en litt tynn krem. Eggene og 60 g sukker piskes til luftig eggedosis.
Gelatinen legges i bløt i kaldt vann. Kryst vannet godt ut og smelt i vannbad. Tilsett aprikosblandingen.
Rør eggedosisen og kremen forsiktig inn i aprikosblandingen.
Fromasjmassen fylles i en fuktet 2-liter form som settes i kjøleskap til den er gjennomstivnet. Fromasjen hvelves på fat og overøses en saus laget av 3 ss aprikospuré utrørt i 3 ss vann.
Til fromasjen kan tørre småkaker serveres.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas