Flere resulteter finnes under oppskriften
6 plater gelatin
6 eggeplommer
6 ss sukker
4 dl kremfløte
1 dl marsalavin eller annen hetvin
100 g kokesjokolade
1 pk fingerkjeks
Legg gelatin i kaldt vann i ca 5 minutter. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn pisket kremfløte og marsala. Hell vannet fra gelatinplatene og løs opp én og én plate i ½ dl kokende varmt vann. Rør til gelatinen er oppløst og hell den i fromasjen i en tynn stråle under omrøring.
Riv sjokoladen. Legg revet sjokolade og halvstiv fromasj lagvis i en liten springform eller annen form med rette kanter. Sett formen kjølig til fromasjen er stiv. Fjern ringen (formen) rundt fromasjen, og løsne fromasjen fra bunnen med en stekespade og ha den over på et serveringsfat. Sett fingerkjeksene lett langs kanten, som til en krone.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas