Flere resulteter finnes under oppskriften
6 eggeplommer
6 ts sukker
3 ss søt sherry
3 ss ananassaft
5 skiver ananas
Skill plommer og hviter godt. Pisk eggeplommene og sukkeret til det er lyst og skummende.
Tilsett sherry og ananassaft. Visp godt.
Sett bollen i en kasserolle med kokende vann.
Visp eggedosisen videre til den tykner. Den må ikke koke. Visp ca 5 min.
Avkjøl i kjøleskap.
Legg en hel ananasskive langs sidene av et porsjonsglass, fyll eggedosisen i. Den siste ananasskiven skjæres i biter som stikkes i eggedosisen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas