Flere resulteter finnes under oppskriften
10 eggeplommer
160 g sukker
0,5 dl vann
1 liter kremfløte
1 vaniljestang
Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Pisk eggeplommer og vaniljefrø luftig. Kok opp sukker og vann i en liten kjele. La det fosskoke i 2 minutter, slik at du har en sirup. Tilsett den varme sirupen i eggeplommene mens maskinen går på halv hastighet. Pisk kaldt.
Vend inn den lettpiskede kremfløten og fyll i kremerhus laget av bakepapir eller lignende eller i andre porsjonsformer.
Den kan også lages som iskake. Sett den i fryseren til den stivner.
Isen bør ikke serveres for kald. Serveres med bakt ananas og hippenkjeks.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas