Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g rabarbra
1 1/4 - 1 1/2 dl sukker
2 ss sitronsaft
1 ss vann
3 dl kremfløte
2 ts sukker
Vask og rens rabarbraen. Skjær stilkene i små biter. Bland rabarbraen, sukkeret, sitronsaften og vannet i en tykkbunnet kjele. Rør til det koker opp, og la det koke videre på svak varme i 5-8 minutter eller til rabarbraen er myk. Rør hele tiden.
Gni rabarbraen gjennom en sikt eller mos den i hurtigmikser eller food processor. Avkjøl mosen og la den stå kjølig til den skal brukes.
Visp fløten stiv med litt sukker og bland den forsiktig med rabarbramosen like før servering. Blandingen skal helst være helt jevn.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas