Flere resulteter finnes under oppskriften
1 sukkerbrødbunn
1/2 l vaniljeis
Til marengs:
2 eggehviter
6 ss melis
Til pynt:
3 ss mandler i flak
1 boks hermetiske mandariner
Legg sukkerbrødene på et ildfast fat. Skjær isen i skiver og legg den taklagt på sukkerbrødet.
Marengs: Visp eggehvitene stive og ha i litt melis av gangen. Dekk isen helt med marengs. Strø over mandelflakene. Sett fatet øverst i ovnen til marengsen er blitt lysebrun, ca 5 minutter ved 250 C, bare overvarme.
Pynt rundt på fatet med mandariner og server retten straks.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas