Flere resulteter finnes under oppskriften
Fløteis:
2 1/2 dl kremfløte
50 g melis
1 ts vaniljesukker
2 eggehviter
reven sjokolade eller sjokolade kakepynt
Makroner:
2 eggehviter
noen dråper mandelessens
100 g malte mandler
100 g sukker
50 g smør
100 g smeltet sjokolade
Lag først fløteisen: Pisk kremen halvstiv. Vend i melis og vaniljesukker. Pisk eggehvitene stive og vend dem forsiktig i kremen. Sett isen i fryseren til den er fast, ca 1-1 1/2 time
Pisk eggehvitene til makronene lett sammen. Tilsett essens, mandler og sukker.
Ha bakepapir på platen og form deigen i små rundinger.
Stek midt i ovnen ved 170 C i 15-20 minutter. Avkjøl.
Rør smør og sjokolade og legg makronene sammen to og to med sjokolade imellom.
Fordel isen i glass, pynt med sjokolade og server makroner til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas