Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
8 ss sukker
2 dl rom
2 ss melk
2 ss smør
bringebær- eller jordbærsyltetøy
pynt med melis
Pisk 4 egg, 2 eggeplommer og sukker til eggedosis. Pisk de to siste eggehvitene stive for seg.
Rør melk og 2 ss rom i eggedosisen og vend eggehvitene forsiktig i.
Smelt smøret på en omelettpanne og hell eggemassen i. Legg lokk på og la den stå ved svak varme til den er gyllenbrun på undersiden og litt bløt oppå.
Ha et tynt lang syltetøy på omeletten og brett den sammen. Dryss litt melis på. Hell oppvarmet rom over og tenn på. Rist pannen lett.
La omeletten skli forsiktig over på et fat. Dryss over litt melis. Serveres straks som dessert.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas